Product was successfully added to your shopping cart.

Beste bezoeker,
Momenteel zijn wij gesloten wegens een reorganisatie.
Wij hopen u weer zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Met vriendelijke groet,
Team 4funproducts.nl

(+31) 0486-436434CONTACT

Spandoeken - Zeildoeken

4funproducts.nl is de perfecte partner voor al uw spandoeken - zeildoeken.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij vrijwel alles op dit gebied wel eens voorbij zien komen en weten wij wat er mogelijk is en wat niet.
 
Wij bedrukken spandoeken in alle formaten; naadloos zelfs tot maar liefst 5 meter breed. Dit alles in full color, met de keuze uit vier hoogwaardige materialen.
 
Spandoeken kennen verschillende toepassingen, zowel voor binnen als voor buiten. Wij bedrukken onze spandoeken met high solventinkten, die 3 jaar kleurecht én water- en UV-bestendig zijn. Op welk materiaal laat jij je spandoek drukken; PVC-frontlit, vlaggendoek, mesh of blockout?
 
PVC-frontlit:
-PVC-frontlit is een stevig, lichtdoorlatend, zeildoek dat langdurig geschikt is om zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het sterke polyesterweefsel bij uitstek geschikt voor grote outdoortoepassingen.
-PVC-coating aan beide zijden.


Vlaggendoek:
-Vlaggendoek is een flexibele en licht doorschijnende stof, waardoor je afbeelding ook op de achterzijde (in spiegelbeeld) zichtbaar is.
-Voornamelijk geschikt voor indoortoepassingen.


Mesh:
-Mesh is een stevig materiaal met kleine gaatjes. De wind kan hierdoor ‘door het doek heen’, waardoor er minder spanning op het spandoek komt te staan en het doek minder gaat klapperen.
-Zeer geschikt voor buitengebruik vanwege de open structuur.


Blockout:
-Dit doek is een zwaar frontlit met een zwarte kern, waardoor het spandoek ondoorschijnend is en hoogwaardig dubbelzijdig te bedrukken.
-PVC-coating aan beide zijden.
-Uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.


Alle mogelijke afmetingen!
Wij drukken spandoeken in alle denkbare formaten. PVC-frontlit en mesh worden naadloos tot 5 meter breed naadloos gedrukt, de lengte is ongelimiteerd. Een naadloos spandoek laten bedrukken van bijvoorbeeld 1.20 bij 20 meter is dus mogelijk!
Let op: blockout en vlaggendoek kunnen tot 2.40 meter breed naadloos worden gedrukt. Bij bredere spandoeken ontstaat een (las)naad.

4funproducts.nl werkt met een team van echte vormgevers, vakmensen met ideeën. We zijn dus meer dan een website alleen!
Wij houden van persoonlijk contact met onze klanten.
Wanneer u iets nodig heeft van een spandoek - zeildoek kunt u ons een e-mail sturen of even bellen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een opzet en een offerte voor u maken. Samen kunnen we dit naar uw wensen opmaken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

E-mail: info@4funproducts.nl
Telefoon: 0486-436434


Met vriendelijke groet,

Team 4funproducts.nl

 

Zeildoek

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)